SUCCESVOL & WINSTGEVEND BROUWEN IS JE DOEL
Dus maak zélf je microbrouwerij future-proof
Een basisopleiding heb je al lang achter de rug en je hebt al flink wat ervaring in het bierbrouwen. De passie voor bier is niet meer te stuiten en je wilt werk maken van een nieuwe professionele uitdaging. Maar een microbrouwerij op lange termijn gezond & efficiënt runnen vraagt toch nog een tikkeltje meer vakmanschap en ondernemerszin... dat waar je eigenlijk nog niet veel pak op hebt.
BREWmasterclass ...
-
... een AVONDACTIVITEIT in een LOKALE MICROBROUWERIJ, gevuld met een beetje theorie, veel praktijk en heel veel interactie.
- ...telkens DIEPGAAND INZOOMEN OP DO'S & DON'TS bij de exploitatie van een microbrouwerij, zowel op OPERATIONEEL als op ZAKELIJK gebied. De onderwerpen worden gekozen uit de vragen die we krijgen uit het bierwereldje.
- ... aangebracht door onze GASTSPREKERS - specialisten uit de BROUW-, BEDRIJFS- & COMMUNICATIEbranche die actief betrokken zijn bij de dagelijkse realiteit van microbrouwerijen. Zij lichten hun expertise toe via een inleidende infosessie en vertalen dit naar de praktijk.
- ... NIEUWE DENKPISTES die meteen toepasbaar zijn op eigen terrein.
- ...SAMEN IS LEUKER DAN ALLEEN. De deelnemers wisselen hun ervaringen & verhalen, fouten & problemen én hun (eventuele) oplossingen uit met de expert lesgever & collega-microbrouwers. Netwerking is hier de absolute meerwaarde.
CONCRETE TIPS EN TRICKS OVER BIER & BROUWEN DIE JE ECHT HELPEN
- Zelfsturend volgens eigen ritme & vermogen
- Maximaal 25 personen
- Vooral voor commerciële microbrouwers en bierfirma's; gevorderde hobbybrouwers met ambitie zijn uiteraard ook welkom.
- Deelnemers moeten minimaal 18 jaar zijn.
- Een degustatie word je aangeboden.
- Pen & papier of tablet zijn handig.
- Thema's: bierbusiness - bierkwaliteit - brouwinstallatie